Početna > Izdanja > Broj 103-104 > Lifestyle - LG 103-104

Da kuhinja postane sinonim za zabavu

Vraćate se umorni sa posla, temperature su već prave zimske, a jedino o čemu razmišljate jeste čokoladni kolač koji ste sinoć pripremili i niste stigli ni da probate. To je ono što će, u kombinaciji sa ostatkom ručka od juče, da vam vrati energiju i popravi raspoloženje, zar ne?

Vaša idila se završava nakon što shvatite da se ručak pokvario i da sad morate da primenite svoje kulinarske veštine i smislite šta ćete drugo da pripremite. Otvarate frižider i razmišljate šta od sastojaka možete iskoristiti, a za to vreme vaš frižider užurbano radi kako bi temperatura za održavanje hrane svežom ostala idealna. Nažalost, ne uspeva u tome svaki put, a da stvar bude još gora, sredinom narednog meseca dočekuje vas neprijatno iznenađenje – neplanirano visok račun za električnu energiju.

Kompanija LG Electronics ponudila je idealno rešenje za ove probleme – Smart InstaView Door-in-Door™ frižider On je dokaz da pametni domovi zaista čine život lakšim. Nakon što samo dva puta kucnete na njegov LCD displej od 29 inča, koji zatim postaje providan, pred vama će se prikazati čitav sadržaj frižidera. Tako ćete, bez suvišnog otvaranja vrata, uštedeti električnu energiju i na taj način izbeći neočekivane iznose na računima. Smart InstaView Door-in-Door™ pomoći će vam i u trenucima kada nemate inspiraciju i niste sigurni šta biste mogli da spremite za sutrašnji obrok. Dok gledate u raspoložive sastojke, možete pretraživati recepte na Food Channel stranici, zahvaljujući WebOS platformi, koja je sastavni deo ovog uređaja. Osim toga, funkcija Smart Tag omogućava da se na displeju dodaju stikeri, na kojima možete navesti sve namirnice koje se nalaze u frižideru, kao i njihove rokove trajanja, a uređaj će vas podsećati da ih iskoristite na vreme. Zahvaljujući ovoj mogućnosti, izbeći ćete svima mrsko bacanje hrane nakon isteka roka upotrebe. Na displeju možete ispisivati i poruke za svoje ukućane i podsećati ih na svakodnevne obaveze. Ukoliko vam se često dešava da zaboravite spisak za kupovinu u kući, pa morate da obilazite rafove u prodavnici pokušavajući da se setite šta vam je sve potrebno, nema više razloga za brigu. Svojim smart telefonom možete se povezati sa kamerom unutar frižidera i tako videti šta vam to nedostaje za pripremu željenog obroka. Pomoću ličnog asistenta pod nazivom Amazon Alexa, koji sluša vaše glasovne komande, Smart InstaView Door-in-Door™ umesto vas će proveriti vremensku prognozu, rezervisati automobilski prevoz ili pustiti vašu omiljenu pesmu.

Odvrnite muziku do daske i uživajte u svom vremenu u kuhinji, a Smart InstaView Door-in-Door™ frižider misliće umesto vas, podsećati vas na obaveze i činiti vašu svakodnevicu mnogo jednostavnijom.


Berza

investicioni fondovi

kursna lista