Izdvajamo iz novog broja

Intervju

Đuro Đurović

Beogradska poslovna škola je obrazovna institucija koja, prateći domaće i svetske tendencije u multidisciplinarnim naučnim oblastima informatičkog i ekonomskog usmerenja, promoviše koncept primenjenih studija i izgrađuje upravo one veštine i sposobnosti kod studenata koje zahteva savremeno društvo. Unapredivši nastavne programe, prilagođava ih interdisciplinarnim programima za nove profesije stvorene u eri novih tehnologija. Kontinuirani rad, šezdesetogodišnje iskustvo, osavremenjeni naučni program, izuzetni uslovi studiranja i tehničke mogućnosti čine Beogradsku poslovnu školu danas jednom od najatraktivnijih škola, ali i najvećom školom ne samo u Srbiji već i na Balkanu.

Opširnije

Republika Malavi

Joyce Hilda Banda

Giganti menadžmenta

Michael Bloomberg

Profit in English

-------------------------------------------------------------------------

Intervju

Intervju

Nj.E. Ambasador Poljske u Srbiji

Poljska je država sa skoro 40 miliona stanovnika, smeštena u centralnoj Evropi, unitarna država koja se sastoji od 16 vojvodstava (provincija). Nacija koja se ponosi svojim kulturnim nasleđem, država sa više od 1000 godina istorije. Pozicionirana u centru Evrope, prolazila je kroz turbulentna i burna vremena.

Intervju

Miroslav Bogićević, vlasnik i direktor Koncerna Farmakom MB

Koncern Farmakom MB osnovan je 1989. godine, i pod nazivom „Farmakom d.o.o.” ova kompanija započinje svoje poslovanje u oblasti trgovine, baveći se, pre svega, uvozom sredstava za proizvodnju u oblasti hemijske industrije.

Opširnije

Workshop

Zašto firme propadaju

Istraživanje čuvene kompanije “Dunn and Bradstreet“ pokazalo je da čak 96% firmi u Americi vremenom propadne zbog lošeg menadžmenta. Da biste bolje razumeli šta to znači, prikazaćemo 12 razloga zbog kojih biznis najčešće propada. Ovi razlozi rezultat su detaljnog istraživanja poslovanja velikog broja kompanija, koje je sproveo Jessie Hagen iz kompanije “U.S. Bank“.

Opširnije

Dragan lazić Xella Srbija

Intervju

Za blok iznad konkurencije

Kada se pomene ekonomična, kvalitetna, brza i cenovno povoljna gradnja, jedna od prvih asocijacija su Ytong materijali i jedinstveni sistem gradnje koji nudi kompanija Xella Srbija.

Na veliku popularnost i tražnju na našem tržištu dodatno utiču uštede koje se ostvaruju Ytong termoblokovima i koje obezbeđuju održivost objekta i ispunjavanje standarda „zelene gradnje“.

Lifestyle

Novi BMW serije 6 kabriolet

Izrazi poput „oduzima dah”, „neodoljiv” i „savršen” opisuju istoriju BMW kabrioleta. Tradiciji izrade modela sa otvorenim krovom, dugoj nekoliko decenija, brend sada dodaje potpuno novo poglavlje.

Opširnije


Vesti

Anketa

Koja je Vaša omiljena rubrika?

Mapa

Grad: Ulica: Broj:

Berza

kursna lista