Izdvajamo iz novog broja

Intervju

Jovana Mladenović, menadžer komunikacija, Marko Simić, marketing menadžer i Veljko Ilić, trade marketing menadžer Carlsberg Srbija

Mi navijamo!

Sa željom da u svim navijačima probudi nacionalni ponos i ukaže na značaj državnih simbola poput himne i zastave, LAV pivo pokrenulo je kampanju pod nazivom „Podrška od Lavova“ kojom se pruža podrška svim našim sportistima na budućim takmičenjima. Fudbalska groznica raste, a stihovi nove navijačke himne Srbije već danima se ore zemljom kao podrška našim sportistima! Pored himne, u znak podrške vijoriće se i barjaci Srbije, dok će navijači svoje mesto, pored tribina, pronaći i u srcima naših sportista.

Budite i vi vetar u leđa našim sportistima i postanite deo navijačke porodice, jer nema lepšeg osećaja nego kada ti pune tribine skandiraju i podržavaju te iz sveg glasa. Tako barem kažu naši proslavljeni sportisti Aleksandar Đorđević, Dejan Stanković, Dragan Stojković Piksi, Vanja Grbić, Dejan Savić, Saša Ilić, Marina Maljković i mnogi drugi koji su podržali kampanju „Podrška od lavova“, zapevali novu navijačku himnu i stali uz naše sportiste. Ali, nisu samo sportisti podržali sportiste! I Nenad Jezdić, Jovan Memedović, Seka Aleksić i Aleksandar Stojanović su samo jedni od mnogih koji, i pored blistave karijere u svojim profesijama, uvek nalaze vremena da bodre Srbiju na njenom putu do uspeha.

Opširnije

Poslovna misao

Keith Ferazzi

Giganti

Dom Pérignon

Profit in English

-------------------------------------------------------------------------

Intervju

Intervju

Njegova ekselencija Pešoto Augušto Žoze Peštana Saraiva (Peixoto Augusto José Pestana Saraiva), ambasador Portugalije u Srbiji

Portugalija ili Portugal, zvanično Portugalska Republika, je država na zapadu i jugozapadu Iberijskog poluostrva u jugozapadnoj Evropi, i najzapadnija je zemlja kontinentalne Evrope. Graniči se sa Španijom na severu i istoku, a na zapadu i jugu izlazi na Atlantski okean. U sastav Portugalije ulaze i dva arhipelaga u Atlantiku, Azori i Madeira. Glavni grad je Lisabon.

Edukacija

Povećanje penzija u fokusu majskih pregovora sa MMF-om

Misija MMF-a sugerisala je, prilikom posete Beogradu u maju ove godine, predstavnicima vlade da ukinu privremene krizne mere za penzionere – odnosno Zakon o privremenom umanjenju penzija koji je na snazi već četvrtu godinu. MMF je poručio srpskoj strani da nađe sistemsko rešenje za penzije, budući da su javne finansije poslednje tri godine stabilne. Opomena da ovo privremeno umanjenje ne sme postati trajno stizalo je od Fonda i tokom prethodnih susreta, ali se u međuvremenu ništa nije promenilo.

Opširnije

Ekskluzivno

Grupa novinara iz Srbije je bila u poseti Makedoniji u organizaciji NLB banke Beograd

Gostoprimstvo i ljubaznost ostavili su najjači utisak na novinare iz Srbije još na samom dolasku. Trodnevna poseta Makedoniji zamišljena je kao upoznavanje novinara sa organskom proizvodnjom i ulaganjem te države u poljoprivredu, subvencije koje nudi nadležno ministarstvo, a ideja vodilja bila je da ovih nekoliko dana začinimo lepim raspoloženjem i uživamo u neponovljivom aprilskom suncu nad Makedonijom.

Opširnije

Giganti menadžmenta

Dom Pérignon

Dom Perinjon (franc. Dom Pérignon) je brend najprestižnijeg vintidž šampanjca koji proizvodi vinarija Moët & Chandon. Nazvan je po Domu Perinjonu, benediktinskom monahu koji je bio važan pionir na polju kvaliteta ove vrste vina, ali koji nije — nasuprot više popularnih mitova — otkrio metod pravljenja penušavog vina šampanjac.

Opširnije

Lifestyle

LEPOTE ITALIJE

Plantaže manga, pomorandže, grejpfruta, banana i ananasa nalaze se širom ostrva. Sve što vidite na Zanzibaru čista je egzotika – samo pogledajte kilometrima dugačke plaže od najfinijeg belog peska, sa kokosovim palmama, gde tišinu razbijaju jedino talasi okeana.

Opširnije


Vesti

Anketa

Koja je Vaša omiljena rubrika?

map!

Grad: Ulica: Broj:

Berza

kursna lista