Izdvajamo iz novog broja

Intervju

Edita Rituper

Sava osiguranje a.d.o. Beograd pripadaredumanjihstabilnih, sigurnihosiguravajućih društava, sa zavidnom tradicijom poslovanja na tržištu osiguranja Srbije, dugom više od četiri decenije.Tokom višedecenijskog poslovanja Sava osiguranje je steklo status pouzdanog partnera mnogih kompanija i građana, čiji su ciljevi i prioriteti, pre svega, usmereni ka kvalitetnoj usluzi, međusobnom poverenju i zadovoljstvu osiguranika.Sava osiguranje sa više od 400 zaposlenih pruža usluge osiguranja u Beogradu i u 25 poslovnih jedinica u gradovima Srbije.Pored toga, sarađuje sa velikim brojem partnerskih kompanija, koje se bave posredovanjem u poslovima osiguranja, kao i zaključivanjem ugovora o osiguranju.Sava osiguranje ima u ponudi brojne pakete imovinskih osiguranja, čime se osiguranicima, kako pravnim, tako i fizičkim licima, pruža sigurnost i ekonomska zaštita od štetnih dejstava i ekonomskih poremećaja.U okviru Sava Re grupe u Srbiji posluje i Sava životno osiguranje, koje u ponudi ima različite proizvode životnog osiguranja, koje obezbeđuju osiguranicima i korisnicima osiguranja finansijsku zaštitu i štednju.Kompanija Sava Re je najveće reosiguravajuće društvo Srednjoistočne Evrope, kao osiguravajuća kuća na drugom je mestu po veličini na zapadnom Balkanu.Kompanija Sava Re trenutno sarađuje sa više od 200 klijenata u 70 zemalja u oblasti reosiguranja.

Brzo i efikasno Društvo izvršava svoje obavezeu pogledu likvidacije i isplate šteta.U 2014. godini od ukupnog broja šteta u obradi rešeno je više od 90% šteta, a od ukupnog broja pozitivno rešenih šteta isplaćeno je 100%.

Procena i likvidacija šteta u Sava osiguranju završava se na jednom mestu,a klijenti imaju podršku prilikom prikupljanja i dostavljanja dokumentacije.

Opširnije

Poslovna misao

GIRLBOSS

Giganti

Sigmund Frojd

Edukacija

Dejan Jovović

Profit in English

-------------------------------------------------------------------------

Intervju

Intervju

Generalni direktor, Edita Rituper, Sava osiguranje

Sava osiguranje a.d.o. Beograd pripadaredumanjihstabilnih, sigurnihosiguravajućih društava, sa zavidnom tradicijom poslovanja na tržištu osiguranja Srbije, dugom više od četiri decenije.Tokom višedecenijskog poslovanja Sava osiguranje je steklo status pouzdanog partnera mnogih kompanija i građana, čiji su ciljevi i prioriteti, pre svega, usmereni ka kvalitetnoj usluzi, međusobnom poverenju i zadovoljstvu osiguranika.

Edukacija

Druga revizija stand-bay kreditnog aranžmana Srbije sa MMF-om

Misija Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) boravila je u Beogradu od 20. avgustado 1. septembra 2015. godine povodom druge revizije (kontrole) stand-bay aranžmana iz predostrožnosti sa Srbijom, vrednog 1,2 milijarde evra.

Opširnije

Workshop

Šta čini kulturni identitet?

Pored faktora koji mogu da utiču na poslovanje, treba uzeti u obzir i ponašanje koje svaka osoba nosi iz svoje kulture, tačnije njen kulturni identitet.

Opširnije

Sigmund Frojd

Giganti menadžmenta

Za blok iznad konkurencije

Sigmund Frojd jedan od najuticajnijih figura XX veka, briljantnog uma, koji je svojim kontroverznim idejama šokirao čovečanstvo, ali je ostavio neizbrisiv trag u našoj kulturi i otvorio kapije do tada neistraženih odaja ljudske psihe. Austrijski lekar i psiholog izmenio je način na koji razmišljamo o sebi...

Opširnije

Lifestyle

Savršeno zakrivljen pogled na svet

Uživajte u savršenoj slici i neverovatno realnom iskustvu gledanja televizije uz LG 4K OLED

Opširnije


Vesti

Anketa

Koja je Vaša omiljena rubrika?

Mapa

Grad: Ulica: Broj:

Berza

kursna lista