Početna > Izdanja > Broj 133 > Edukacija - Milena Mićanović

1. Imali smo period privikavanja na rad od kuće, a onda, taman kada su se neki od nas prilagodili novonastaloj situaciji, došao je trenutak da se polako vraćamo na posao, u kancelarije. Kako je izgledao Vaš povratak u kancelariju?

Najveći broj kolega u centrali banke je radio od kuće, ali meni je bilo lakše da dolazim i radim iz kancelarije. S obzirom na to da imam dvoje male dece prilično je izazovno voditi razgovore i onlajn sastanke u njihovom prisustvu. S druge strane, smatram da razgovor uživo nosi dodatnu vrednost i da, koliko god bilo efikasno i nekada obavezno voditi sastanke preko aplikacija, taj lični kontakt je neprocenjiv.

2. Kakva je situacija u Vašoj kompaniji kada je reč o poštovanju mera na poslu i nošenju maski u zatvorenom prostoru?

S prvom naznakom pojave virusa korona početkom marta, u Vojvođanskoj banci su preduzete sve mere prevencije i zaštite kako kolega tako i svih klijenata. Postavljeni su pleksiglasi u filijalama, obezbeđene maske i higijenski materijal, propisana rastojanja i ostala pravila od važnosti za organizaciju rada. Nama i dalje više od 50% svih kolega u centrali radi od kuće, uz obavezne rotacije kako bi se sprečilo širenje virusa i zaštitilo zdravlje svih nas. Uz sve napore i izazove uspeli smo da ostanemo efikasni.

3. S obzirom na to da smo radno okruženje napustili pre zvaničnog početka proleća, vremenske prilike u međuvremenu su se dosta promenile pa je svima potreban upgrade poslovne garderobe. Kako ste se pripremali za povratak u kancelariju ?

Kao što sam napomenula na početku, nije zapravo ni bilo odlaska ali se promenio dnevni stil, elegantnija obuća postaje češća od svakodnevne udobnosti patika.

Milena Mićanović,

Rukovodilac za Marketing i PR, Vojvođanska banka

Berza

investicioni fondovi

kursna lista