homepage_name! > Izdanja > Broj 129 > Lifestyle - Grand Hotel Tornik

Grand Hotel Tornik zvanično najbolji hotel u 2019. godini

Grand Hotel Tornik, jedini hotel sa 5 zvezdica na Zlatiboru, je pravi izbor za one koji žele da dožive ovu destinaciju na potpuno nov način. Zakoračite u hotel koji je spreman da ostvari vaše snove.

Prvi hotel sa 5* na najpopularnijoj destinaciji u Srbiji. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1.010 m gde se susreću planinske i morske struje. Ekskluzivan SPA WELLNESS centar koji se prostire na 2.250 m2, najsavremenije opremljen kongresni kompleks, atraktivna terasa od 1.500 m2 sa prelepim panoramskim pogledom na vrhove Tornika samo su deo ponude ovog grandioznog kompleksa. Bogata ponuda za goste različitih afiniteta i uzrasta, usluga na najvišem nivou i enterijer poput onih u najluksuznijim svetskim hotelima učiniće vaš odmor savršenim.

Rotirajući restoran u hotelu Tornik Sky

Na početku 2020. godine, Zlatibor je dobio još jednu atrakciju rotirajući restoran u hotelu Tornik Sky.

Ono što predstavlja posebnu draž ovog restorana je panoramski pogled kako na centar Zlatibora tako i na predeo prema Torniku. Na zidovima se nalaze portreti srpskih vladara u prirodnoj veličini, kao i mapa Dušanovog carstva. Takođe treba pomenuti da će po svemu sudeći Zlatibor, zahvaljujući rotirajućem restoranu hotela Tornik Sky, ući u Ginisovu rekorda kao najmanje mesto na svetu koje ima rotirajući restoran.

SPA WELLNESS CENTAR -impresivna oaza mira i relaksacije

U ponudi su dva zatvorena bazena za odrasle i jedan dečiji bazen. Hidromasažna kada poboljšava cirkulaciju i opušta mišiće. Bio sauna savršena za detoksikaciju organizma i otvaranje pora. Finska sauna suva sauna koja pruža apsolutno opuštanje i čišćenje tela od toksina. Ruska banja sauna povišene temperature pogodna za čišćenje disajnih puteva. Tepidarium topla kupka za opuštanje između korišćenja dva spa sadržaja. Hamam tursko kupatilo koje povoljni deluje na disajne puteve, otvara pore i pomaže izbacivanje toksina. Relaks soba sa himalajskom solju mikroklima slane sobe povoljno deluje na sve probleme disajnog trakta. Laconium za laganu aklimatizaciju na povišene temperature koje se koriste u SPA centru. Ledena fontana za rashlađivanje organizma uz hladnu masažu nakon korišćenja toplih SPA sadržaja. Veseli tuševi osvežavanje i rashlađivanje organizma uz uživanje u ambijentima koje pružaju ovi tuševi. Vichy masaže kombinacija hidromasaže, manuelne masaže i detoksirajućih proizvoda.

MINI AKVA PARK vodena avantura za najmlađe goste

RESTORANI I BAROVI gastronomski doživljaji u inspirativnom okruženju

VENČANJA doživljaj za pamćenje

SMEŠTAJ udobnost koja garantuje lepe snove

Bogata ponuda za goste različitih afiniteta i uzrasta, usluga na najvišem nivou i enterijer poput onih u najluksuznijim svetskim hotelima učiniće vaš odmor savršenim.

Dobro došli na Zlatibor, dobro došli u Grand Hotel Tornik!

berza_title!

fondovi_title!

kursna_title!