Početna > Izdanja > Broj 114 > Lifestyle - LG 114

LG CENTUM SYSTEM™ FRIŽIDER PODIŽE STANDARDE U POGLEDU ENERGETSKE EFIKASNOSTI

Novi frižider odlikuje se impresivnim performansama, inovativnim dizajnom i dugotrajnošću uz dugoročnu garanciju

KompanijaLG Electronics (LG) ponovo je uvela inovacije na tržište svojim inovativnim frižiderom sa zamrzivačem u donjem delu koji se u odnosu na konkurenciju ističe zahvaljujući najvećoj energetskoj efikasnosti na tržištu, kao i dugotrajnošću i nizom funkcija koje omogućavaju njegovo lakše korišćenje. Frižider je takođe prvi u industriji koji dolazi sa 20-godišnjom garancijom za interni kompresor. Sa Centum System tehnologijom, on je prirodan izbor za kupce koji traže napredan, efikasan frižider koji će izdržati test vremena.

Ove prednosti se ostvaruju integracijom više naprednih tehnologija kako bi se formirala dinamična rešenja usmerena ka kupcu. Ključni deo frižidera je invertorski linearni kompresor koji je 32 odsto energetski efikasniji od konvencionalnih kompresora. Ova i niz drugih efikasnih funkcija zajedno smanjuju energetsku potrošnju frižidera sa zamrzivačem u donjem delu i daju energetski rejting od A+++ -40 odsto, koji je daleko superiorniji od konkurencije. To znači da frižider troši 40 odsto manje energije nego modeli sa energetskim rejtingom A+++ i omogućava još lakšu uštedu na računima za struju.

Napredni invertorski linearni kompresor takođe značajno povećava pouzdanost i dugotrajnost. Pri rigoroznom testiranju proizvoda utvrđeno je da je LG Centum System frižider opremljen invertorskim linearnim kompresorom podložan primetno manjem habanju prouzrokovanom svakodnevnom upotrebom, uz proizvodnju do 25 odsto manje buke. Istraživanje je procenilo prosečni životni vek osnovne tehnologije frižidera na otprilike 20 godina, što je daleko više u odnosu na konkurenciju.

Iznutra, novi Centum System frižider sa zamrzivačem u donjem delu takođe je opremljen nizom funkcija koje unapređuju svežinu hrane, čime se sprovodi u delo filozofija usmerenosti na korisnika. Linear Cooling™ zadržava fluktuaciju temperature unutar ±0,5 ˚C, dok Fresh Balancer i Fresh Converter korisnicima daju pojednostavljenu kontrolu nad vlažnošću i temperaturom u cilju stvaranja idealnih uslova za svaku vrstu hrane.

Pored toga, DoorCooling+™ utiče na cirkulisanje hladnog vazduha od vrha mašine kako bi obezbedio ravnomerne temperature čak i u teško pristupačnim prostorima poput pregrade na prednjim vratima. Sa elegantnim elementima dizajna koji dolikuju njegovoj naprednoj internoj tehnologiji, Centum System frižider sa zamrzivačem u donjem delu odlikuje se zapanjujućom mat crnom obradom sa nerđajućim čelikom. Besprekorni metalni displej na dodir na prednjoj strani i unutrašnjost koja je u potpunosti od metala upotpunjuju dizajn uz suptilnost jedinstvene elegancije.


Berza

investicioni fondovi

kursna lista