Početna > Izdanja > Broj 113 > Lifestyle - LG 113

LG laserski projektor dom pretvara u bioskopsku salu

LG ProBeam HF80JG, projektor sa velikim brojem izuzetnih karakteristika, pruža idealno iskustvo gledanja u kućnoj atmosferi

Kompanija LG Electronics (LG) poznata je po svojim modernim i efikasnim rešenjima u svim sferama tehnologije, a zahvaljujući laserskom projektoru LG ProBeam HF80JG, korisnici će tokom gledanja filma u stanu imati utisak da se nalaze u pravom bioskopu.

Inovativni LED projektori kompanije LG su savršeno rešenje za kućnu zabavu, uz koje dnevna soba u nekoliko koraka postaje sala za projekcije vaših omiljenih filmova ili TV sadržaja. Uz Full HD rezoluciju i napredne funkcije poput prenosivosti, jednostavnosti korišćenja, podrške za bežične veze i kompatibilnosti sa drugim uređajima, inovativni LG ProBeam HF80JG pruža neverovatno multimedijalno iskustvo u vašem domu.

Ovaj projektor će nadmašiti očekivanja i zadovoljiti potrebe i najzahtevnijih korisnika, pa čak i onih koji žele da uživaju u filmovima ili televizijskom programu van svog doma. Opremljen je naprednim laserskim motorom koji proizvodi preko 2000 lumena osvetljenja, pa je video sadržaj moguće pratiti i u izuzetno osvetljenim prostorijama.

Projektor koristi DLP tehnologiju sa laserskim izvorom svetla, što u praksi znači duži radni vek lampe, kao i verniju reprodukciju boja. LG HF80JG projektuje sliku Full HD rezolucije, odnosno 1920x1080 piksela.

Ovaj model je veoma tanak, pa izgleda elegantno, a uz to je i lako prenosiv, zahvaljujući inovativnom laserskom motoru u obliku latiničnog slova I. Zahvaljujući ovome, projektor je lako podići jednom rukom i postaviti bilo gde. Manje dimenzije čine i da projektor zauzima vrlo malo mesta u rancu i torbi, a težina od svega 2,1 kg doprinosi lakom prenošenju.

Sa prednje i zadnje strane nalaze se otvori za ventilaciju, a projektor je aktivno hlađen. Hlađenje je tiho, pa vas samim tim neće ometati ako ste mu vrlo blizu. Prednja strana je rezervisana za sočivo, a podešavanje fokusa je vrlo glatko i vrši se rotacijom sivog okvira sočiva. Na gornjoj strani se nalazi slajder za podešavanje zuma, kao i četvorosmerni džojstik sa tasterom koji služi kako za uključivanje projektora, tako i za navigaciju kroz meni. Na zadnjoj strani nalaze se i dva HDMI porta, od čega jedan sa MHL podrškom za konekciju sa mobilnim uređajima, kao i USB port za reprodukciju sadržaja direktno sa USB diska. To omogućava da se sa lakoćom prikazuju fotografije, pušta muzika i video sadržaji sa USB memorije. Pored toga, tu su i optički digitalni audio izlaz, kao i izlaz za slušalice.

Montaža LG HF80JG je veoma jednostavna, a osim na ravnu površinu, moguće je postaviti ga na plafonski nosač ili na standardni tronožac. Bežična veza je izvedena kroz Wi-Fi mrežu, a ona omogućava bežični prenos slike sa računara ili mobilnih uređaja direktno na projektor. Jedinstvene četvorougaone i vertikalne referentne tačke emitovaće sliku u obliku pravilnog četvorougla, ispravljajući izobličenje slike.

Zahvaljujući svemu navedenom, uz LG ProBeam HF80JG svima se pruža jedinstveno iskustvo uživanja u gledanju serije u dnevnoj sobi, utakmice sa drugarima u dvorištu ili filma tokom kampovanja.


Berza

investicioni fondovi

kursna lista