Početna > Izdanja > Broj 112 > Lifestyle - Venčanja

Jedinstvene destinacije za venčanje

Kraj leta i početak jeseni su obično termini koje budući mladenci biraju za venčanja i svadbenu ceremoniju.

Destinacije na moru i ceremonije na plažama su veoma popularne poslednjih decenija. Nema ničeg pogrešnog u odabiru belog peska i spektakularnog slikovitog pogleda na plavetnilo mora, ali nekako su ove ideje već potrošene.

Odvodeći svoje prijatelje i porodicu na vaše omiljeno mesto na kom ćete s njima podeliti svoj najintimniji i najradosniji trenutak u životu, je nešto o čemu sanjaju sve buduće mlade i mladoženje. Kako možete isplanirati jedinstveno venčanje iz snova na destinaciji koja ostavlja vaše goste bez reči? Neka bude drugačije, jedinstveno i neka se kasnije o tome priča.

Beli pesak je super, ali zašto ne razmislite o slavlju na vodi? Venčanje usred mora ili okeana je jednostavnije nego što to možete da zamislite, a svaki kapetan broda će pristati, dovoljno je samo da ga pitate.

Povedite svoje goste na luksuzno krstarenje brodom ili privatnom jahtom, ili za intimniju varijantu nekim manjim katamaranom. Nakon svadbene ceremonije možete krstariti Mediteranom, duž Jadrana ili egzotičnim morima.

Možda vi i vaš partner uopšte niste primorski tipovi. Ne volite plažu i more i to je sasvim u redu.

U tom slučaju avantura na otvorenom, odnosno organizacija venčanja na nekoj živopisnoj lokaciji, može biti odličan izbor. Dobar odabir je neko planinsko mesto ili seoce gde će najlepša pozadina za vaše fotografije biti planinski vrhovi.

Dobra stvar u vezi sa ovakvim venčanjima je što uopšte ne morate otputovati negde daleko. Mnoga mesta koja okružuju vaš grad ili selo su odličan izbor, ali ukoliko poželite nešto divlje i egzotično kažu da je Aljaska top destinacija za venčanja na otvorenom.

Povratak u prošlost

Putovanje u prošlost moguće je zahvaljujući specijalno osmišljenom tematskom venčanju. Ispunite svoj dan istorijskom fantazijom. Dvorci Loare ili srednjovekovna tvrđava u Škotskoj mogu biti savršen izbor.

Dovezite se kočijom i zamolite deveruše da nose kostimiranu odeću iz epohe koju ste odbrali.

Ovo je fantastičan način da se vaši gosti zabave, ali i da nauče nešto o mestu u kom ste upriličili ceremoniju.

Napravite izazov. Naterajte sve vaše goste da se isključe sa interneta tako što ćete odbrati neku ruralnu destinaciju za venčanje. Možete odbrati neki Nacionalni park, ili neko egzotično ostrvo. Organizujte niz aktivnosti kako gosti ne bi posegnuli za svojim telefonima.

Postoji mnogo načina da naterate vaše online goste da se makar na dan vašeg venčanja isključe.

Upriličite ceremoniju u letećem balonu ili na vrhu ugašenog vulkanskog kratera. Uživajte u večernjoj ceremoniji na plaži pod otvorenim nebom i sjajem zvezda ili organizujte zajedničko ronjenje.

Odabrati mesto ili destinaciju na kojoj ćete se venčati znači kreiranje uspomene za ceo život. Zajedničko upoznavanje nekog grada, ostrva, sela, planine ili jezera će stvoriti jake veze, budući da zajednički prolazite kroz neko autentično iskustvo. Možete odabrati venčanje na nekom salašu, pa zatim kasnije organizovati jahanje konja i istraživanje okoline. Venčanje u Veneciji može biti romantično ako svoje goste kasnije povedete u vožnju gondolom ili im pak upriličite razgledanje mesta iz vazduha.

Izvor: www.luxlife.rs

Berza

investicioni fondovi

kursna lista