Početna > Izdanja > Broj 112 > Lifestyle - LG 112

LG predstavio proširenu SIGNATURE seriju ultra premium proizvoda

LG SIGNATURE serija je prvi put proširena od njenog lansiranja 2016. godine, a asortimanu su se pridružila tri nova proizvoda – vinska vitrina, mašina za sušenje veša i frižider sa zamrzivačem dole

Kompanija LG Electronics (LG) je na sajmu IFA 2018 u Berlinu predstavila proširen asortiman LG SIGNATURE serije ultra premium proizvoda, sa dodatkom vinske vitrine, mašine za sušenje veša i frižidera sa zamrzivačem dole.

Koncept The Art of Essence bio je inspiracija za filozofiju brenda LG SIGNATURE, koji je lansiran 2016. godine. Iz proizvoda serije LG SIGNATURE uklonjene su sve karakteristike koje nisu u skladu sa duhom brenda, što pruža moderan i elegantan izgled proizvoda najvišeg kvaliteta koji svojim vlasnicima pružaju osećaj ekskluzivnosti.

U elegantan metalni okvir ekskluzivne LG SIGNATURE vinske vitrine staje 65 flaša i ona se odlikuje brojnim inovativnim tehnologijama poput Multi Temperature Control koja stvara idealne uslove za čuvanje različitih vrsta vina. Fioka frižidera u vinskoj vitrini sa funkcijom Automatic Lift koja pritiskom na dugme omogućava lak pristup vinu koje se nalazi unutra. Vinska vitrina dolazi sa funkcijom prepoznavanja glasa, vratima koja se automatski otvaraju kada joj se približite i Knock-On funkcijom koja omogućava paljenje unutrašnjeg osvetljenja i pogled kroz zatamnjeno staklo bez otvaranja vrata, kako bi se izbegla nepoželjna fluktuacija temperature i ulazak štetne sunčeve svetlosti.

Ekskluzivna mašina za sušenje veša pridružiće se po prvi put ove godine seriji LG SIGNATURE. Mašina za sušenje veša kapaciteta od 10 kilograma detektuje količinu veša u bubnju i prema tome prilagođava podešavanja, bez intervencije korisnika. Funkcija brzog sušenja dopunjena je naprednim Condenser Automatic Cleansing sistemom koji koristi mlaz vode da bi očistio nagomilanu prljavštinu, čime mašini omogućava da održava maksimalnu efikasnost rada.

Novi LG SIGNATURE frižider sa donjim zamrzivačem odlikuje se nizom naprednih funkcija uključujući Automatic Lift kojom se fioka podiže na nivo očiju za lakši pristup sadržaju. Poboljšana funkcija automatskog otvaranja vrata omogućava frižideru da oseti kada mu se približite i automatski otvara vrata dvaput šire nego ranije, što je zaista korisno kada su vam ruke pune namirnica.

Kako bi demonstrirao estetiku i naprednu tehnologiju vinske vitrine, LG SIGNATURE je sklopio partnerstvo sa Džejmsom Saklingom, istaknutom ličnošću u međunarodnoj zajednici stručnjaka za vino, čije recenzije imaju dobru reputaciju među širokom publikom. Gospodin Sakling je bio domaćin više sesija degustacije vina za VIP goste na štandu LG SIGNATURE na događaju Messe Berlin 30. i 31. avgusta, gde je demonstrirao sposobnost vinske vitrine da očuva ili poboljša ukus vina. Vinari iz francuske vinarije Lou Dumont takođe su bili prisutni sa vrhunskom kolekcijom najbolje ponude.

Berza

investicioni fondovi

kursna lista