Početna > Izdanja > Broj 108 > Ekskluzivno - Keramika Kanjiža

Veče u kome je svaki kvadrat važan

Kompanija Keramika Kanjiža otkrila novo ime

Kompanija Keramika Kanjiža sinoć je u event centru Karbon svojim gostima predstavila novine kojima je unapredila dosadašnju uspešnu istoriju poslovanja, ali i započela novu. Zahvaljujući najnovijoj modernizaciji opreme, brend je evoluirao kako bi otvorio nove mogućnosti za redefinisanje prostora. Sa pločicama različite namene, novih formata, dezena i širokim spektrom njihovog kombinovanja, Keramika Kanjiža postala je pouzdan partner svačijeg životnog stila, što kruniše novim imenom  Square Affair.

Prošlo je godinu dana od poslednjeg sličnog događaja, a mi smo od tada rasli i razvijali se kako bismo još jednom postavili nove standarde u proizvodnji keramičkih pločica. Modernizovali smo pogon, unapredili dizajn, povećali dimenzije, uveli Gres kvalitet pločica, da bismo sada i zvanično izašli pred vas i tržište kao Square Affair. Bio je to put pun velikih izazova na koje smo uspešno odgovorili, ali se ovde nećemo zaustaviti – čekaju nas novi ciljevi, ovom prilikom rekla je Jovana Nikčević, PR menadžer kompanije Square Affair Keramika Kanjiža.

Pored evolucije brenda, kompanija Square Affair Keramika Kanjiža, zahvaljujući potpunoj digitalizaciji procesa dekorisanja, svojim potrošačima obezbedila je preko 200 dekora, među kojima se mogu naći i realne imitacije prirodnih i građevinskih materijala kao što su drvo, mermer, kamen, beton i cigla, kao i šare majolike i platna. Time su pokriveni zidni, podni i fasadni program sa rešenjima za najrazličitije ukuse i namene. Glavni cilj kompanije Square Affair jeste da svoje potrošače inspiriše da pločicama dugotrajno unaprede svoj prostor, a da svaki njegov kvadrat bude pokriven proizvodom pouzdanog kvaliteta i jedinstvenog izgleda.

Berza

investicioni fondovi

kursna lista