Početna > Izdanja > Broj 102 > Lifestyle - Laser Tag

Nesvakidašnja dečja igraonica u Beogradu

LASER TAG – adrenalinski doživljaj koji se pamti

Proslava rođendana za osnovce – glavobolja za roditelje

Dečja igraonica Laser Tag u Beogradu osnovana je kao zabavno-rekreativni klub rođendaonica namenjen svim uzrastima i deci od 8 godina. Osnovna delatnost Laser Tag dečje igraonice je organizovanje sportskih rođendana, team buildinga za odrasle i slično. Takođe se bavimo popularizacijom laser tag igre kao jako dobre i bezbedne zabave za celu porodicu, kako za decu od 8 godina tako i za odrasle. Laser Tag igraonica kao takva je jedinstvena u Beogradu jer se u njoj zajedno mogu zabavljati deca od 8 godina i roditelji. Dečja igraonica je prava atrakcija pogotovo za stariju decu, tinejdžere i omladinu.

Proslava rođendana za decu stariju od 8 godina i tinejdžere može predstavljati pravu moru za roditelje. Beograd, kao i Srbija, nije bogat sadržajima zabavnog karaktera za decu osnovce tog uzrasta kao i za tinejdžere. Proslava rođendana u Laser Tag dečjoj igraonici u Beogradu je pravi izbor zbog jedinstvene vrste zabave. Deca tinejdžeri koja su prerasla klasične rođendaonice a još uvek nisu zrela za večernje izlaske, biće veoma uzbuđena jer je sama laser tag igra osmišljena za odrasle i na takvu do sad nisu nailazili u rođendaonicama i igraonicama.

Deci tinejdžerima koja ulaze u pubertet izuzetno imponuje da proslave rođendan u klupskoj atmosferi čime se osećaju starijim i ozbiljnijim u odnosu na vršnjake.

Laser Tag dečja igraonica u Beogradu sastoji se iz arene koja je predviđena za laser tag igru a koja se prostire na oko 200m2 i rođendaonice koja je predviđena za osveženje i koja zauzima oko 50 m2. Nakon tri godine uspešnog rada u Novom Sadu odlučili smo se da i Beograd postane bogatiji za ovakvu vrstu dečje zabave.

U današnjoj eri kompjutera i virtuelnog druženja, okupljanja, proslave rođendana i slavlja koja su u takmičarskom duhu su izuzetno dobra za razvoj dece starije od 8 godina. Starija deca za vreme proslave rođendana u Laser Tag rođendaonici u Beogradu razvijaju osećaj za timski rad, što će im kroz igru koristiti u daljem životu. Što je najbitnije, tokom cele proslave rođendana u dečjoj igraonici deca su fizički aktivna, što celoj proslavi daje sportski duh.

Laser tag je adrenalinska igra, borba u lavirintima, mraku i magli, uz futurističke efekte. To je video igra prenesena u stvarnost! Lasertag je najpopularnija igra u svetu za proslavu dečjih rođendana za uzrast iznad 8 godina.

http://www.igraonicalasertag-beograd.com

http://www.lasertag-srbija.com

Možete nas i pozvati na sledeći broj telefona: 060 333 6803 ili pisati putem e-pošte: lasertag021@gmail.com

Možete doći i lično na adresu: Laser Tag rođendaonica, ul. Braće Miladinov 10 , 11 000 Beograd


Berza

investicioni fondovi

kursna lista