Početna > Izdanja > Broj 100 > Lifestyle - LG 100

LG – BUDUĆNOST TEHNOLOGIJE NA IFA SAJMU

Kompanija LG Electronics (LG) stekla je reputaciju kompanije koja se ne plaši da pomeri granice inovacija i predvidi i ispuni želje najzahtevnijih potrošača. U proteklim decenijama, posvećen rad na unapređenju karakteristika uređaja rezultirao je brojnim proizvodima koji postavljaju nove standarde na globalnom tržištu. Posetioci ovogodišnjeg IFA sajma u Berlinu imali su priliku da se uvere u izvanredan kvalitet novih LG uređaja koji svojim izgledom i performansama pomeraju granice.

Unapređena linija uređaja za domaćinstvo

Inovativni kućni aparati predstavljeni na ovogodišnjem IFA sajmu u Berlinu, na najbolji način oslikavaju fokus kompanije ka pružanju efikasnih rešenja za domaćinstva i zadovoljenje potreba ljudi različitih životnih stilova.

Napredak u tehnologiji proizvodnje mašina za sudove rezultirao je LG SteamClean™ mašinom u koju je implementirana jedinstvena TrueSteam™ tehnologija. Revolucionarni proizvod od konkurencije izdvaja tehnologija čiste vodene pare koju je kompanija LG godinama razvijala u segmentu održavanja odeće. TrueSteam™ tehnologija koja pruža unapređene performanse i uvećanu energetsku efikasnost, potrošačima nudi potpuno novi način pranja posuđa.

Serija uređaja za kompletan proces održavanja odeće, od pranja i sušenja do osvežavanja, prikazana na ovogodišnjem sajmu, obuhvatila je i najnovije TWINWash™ mašine za veš. U unapređenu TWINWash liniju implementirane su poslednje inovacije u segmentu tehnologije održavanja odeće koje su na najbolji način oslikane u novim mašinama za sušenje veša velike efikasnosti i LG Styler sistemu za održavanje odeće.

Od jednostavnog kuhinjskog uređaja do visokotehnološkog proizvoda sa inovativnim funkcijama, LG frižideri su nastavili da raduju i zadivljuju porodice širom sveta, postavljajući nove standarde na tržištu. Da kompanija nastavlja u ovom pravcu, dokazuje InstaView Door-in-Door™ frižider sa linearnim inverterskim kompresorom koji povećava ukupnu energetsku efikasnost i performanse.

Budućnost kućne zabave

Na IFA sajmu predstavljena je i serija OLED i UHD televizora, najavljujući nastavak saradnje sa renomiranim kompanijama kao što su Dolby® i Technicolor. LG je predstavio 2017 OLED televizore sa Technicolor Expert tehnologijom, koju su razvijali stručnjaci ove kompanije angažovani i na većini velikih projekata u Holivudu. Dugogodišnja pozicija kompanije kao globalnog lidera na tržištu prenosivih LED projektora koji pružaju impresivno i kvalitetno iskustvo kućnog bioskopa, potvrđena je lansiranjem dva nova modela – laserskog projektora ultra-kratkog dometa ProBeam UST HF85JA i prenosivog MiniBeam PH30JG modela.

Za nezaboravno iskustvo igranja video igara, LG je pripremio dva nova modela gejming monitora. Nova GK serija LG gejming monitora pruža vizualno zadivljujuće iskustvo zaljubljenicima u akciju, ali i prednost nad konkurencijom u igrama takmičarskog karaktera.

LG V30 pomera granice mobilne telefonije- ANTRFILE

Zvezda ovogodišnjeg IFA sajma bio je sa nestrpljenjem očekivani LG V30, najnoviji model u V seriji flagship smart telefona sa vrhunskim kinematografskim karakteristikama. LG V30 donosi potpuno novo iskustvo korišćenja mobilnog telefona brojnim inovativnim funkcijama, kao što su F1.6 blenda i Crystal Clear Lens sočivo, OLED FullVision ekran minimalističkog dizajna, vrhunski zvuk sa unapređenom Hi-Fi Quad DAC tehnologijom, kao i opcije Google Assistant i Voice Recognition.


Berza

investicioni fondovi

kursna lista