Početna > Izdanja > Broj 075 > Lifestyle - Shen

Shen Medical Spa prvi u Srbiji

Shen Medical Spa Centar

Ako ste pobornik wellbeinga, ako niste wannabe pristalica, ako vam je suština važnija od forme, ako ste spremni da samo jednim napravljenim korakom iskoračite u potpuno novu wellbeing dimenziju, onda je Shen Medical Spa Centar pravo mesto za vas.

Shen Medical Spa Centar, prvi u Srbiji svojim holističkim konceptom objedinjuje usluge iz oblasti estetike i wellbeinga. Ima za cilj da spajanjem vrhunske tehnologije, materijala i kliničkog iskustva ispuni sve kritetijume visokih standarda i postigne dugotrajne rezultate.

Kreator koncepta je dr Biljana Đorđević, specijalista anestezije i estetske medicine sa višedecenijskim kliničkim iskustvom.

Holistički pristup u estetici podrazumeva da lepota dolazi iz unutrašnjeg zdravlja i holističkog balansa uma i tela. Stavljanjem medicine u službu estetike kroz biostimulativne procedure postiže se prirodnost, kvalitet i dugotrajni efekat.

Težište estetike je na Luxeface nehirurškom facelifting-u. Luxeface je tendencija, haute couture u estetskoj medicini, avangarda, umetnost kreiranja, umetnost šivenja.

Efektom biokonturisanja, buđenja kolagena i obnavljanja krvnih sudova ovaj tretman zajedno sa ostalim biostimulativnim procedurama, plazamterapijom i radiotalasnim liftingom pruža lift- up i final-touch efekat podmlađivanja na subćelijskom nivou produžene efikasnosti.

Urbanïya by Shen

Ako maštate da nakon posla odete iz grada, ali vam obaveze to ne dozvoljavaju. Ako priželjkujete opuštanje, nežan i iseliteljski dodir, kontakt s prirodom, efekat prirodnog lečilišta u urbanim uslovima, holistčki balans i još mnogo toga, ulazaku privatno more, Float Spa relaksacionu antistres terapiju i holističke masaže će vas potpuno opčiniti!

Float Spa je seansa senzorne deprivacije sa ulaskom u Theta stanje meditacije koja reprodukuje efekte Mrtvog mora na organizam ima blagotvoran i isceliteljski učinak.

Efektom potpunog mentalnog i fizičkog resetovanja organizma, ovo spektakularno putovanje u svet iskonske tame, kreativnog univerzuma i beztežinskog stanja predstavlja jedinstveni oblik relaksacije i revitalizacije.

Dizajniran i skrojen po meri urbanog, profesionalnog čoveka, visokih hedonističkih i estetskih kriterijuma Shen Medical Spa Centar je prvi medical spa u Srbiji. On nije wellness centar i ne nudi vam da budete vođeni. Naprotiv, Shen je mesto gde želite da pobegnete od svih i od svega. Da budete sami u svojoj intimi i da uživate uz eventualno vama drage osobe. Shen omogućava da skrojite program opuštanja kakav vi želite.


Berza

investicioni fondovi

kursna lista