Početna > Izdanja > Broj 038 > Lifestyle - BMW

Lifestyle

BMW – oficijelno vozilo Sensation žurke

Delta Motors je, povodom partnerstva sa projektom “Sensation”, pripremio specijalnu ponudu za BMW automobile serije 1 i 3, uz odlične uslove finansiranja i bogatu dodatnu opremu.


U Beograd 21. maja stiže Sensation, najveći i najsenzacionalniji događaj u istoriji elektronske muzike. Tema ovogodišnjeg Sensationa u Beogradu je The Ocean of White. Neverovatni audio-vizuelni efekti, specijalno dizajnirani za velike zatvorene prostore, donose neponovljivo iskustvo za svakog posetioca, bez obzira na to gde se nalazi, dok plesačice koje izvode numere pod fontanama čine da posetioci urone u ovaj podvodni spektakl i prepuste se muzici i uživanjima svih čula.
Scenografija sa jedinstvenim vizuelnim efektima, izuzetnom pirotehnikom i video podrškom učiniće ovo podvodno iskustvo događajem koji se ne zaboravlja do kraja života. Na ovogodišnjem Sensation-u u Beogradu nastupaju vodeći svetski DJ-evi : Mr White, Fedde Le Grand, Chuckie, Mc Gee, Sebastian Ingrosso i Sander Van Doorn.

Sensation Beograd 2011 obećava najbolji provod ove godine, a BMW obećava jedinstveno uživanje u vožnji i to sa BMW serije 1 i 3. Uz podršku BMW Financial Services, sada je BMW Serije 1 moguće voziti sa ratom od EUR 273, a BMW Serije 3 od EUR 353 i kamatom od 3.99%. Osim odličnih uslova finansiranja, za kupce ovih modela BMW je obezbedio i izuzetnu opremu, ali i odličan provod na Sensation žurci.

Voziti se u ovakvom vozilu je izuzetan osećaj i zato je BMW oficijelno vozilo najveće „Sensation“ žurke u jugoistočnoj Evropi. Biti tamo, znači uživati svim čulima. Za kraj, dovoljno je samo da vam poručimo: Be part of the night, dress in white!

Berza

investicioni fondovi

kursna lista