Početna > Izdanja > Broj 035 > Lifestyle

Trenuci odmora u poslovnom kalendaru

Hotel Crystal u Beogradu

U samom srcu Vračara, nedaleko od hrama Svetog Save, nalazi se business Hotel Crystal 4*. Za nepunih godinu dana rada, hotel je pridobio velike simpatije gostiju i najistančanijeg ukusa. Oaza mira u centru grada pruža novo iskustvo u Beogradu.

Već na prvi pogled, hotel će vas šarmirati modernim, ali toplim enterijerom i sofisticiranom atmosferom. Hotel raspolaže sa 35 luksuznih soba i 9 moderno dizajniranih apartmana, prostranom konferencijskom salom i garažom.

Pored predsedničkog − Crystal , u ponudi su tri Executive apartmana, koji nalik boutique hotelima, svojim enterijerom pričaju jednu neobičnu priču, svaki za sebe.

De Luxe sobe su oličenje komfora, prefinjenosti u dizajnu i raskoši. Sve De Luxe sobe imaju luksuzno uređena kupatila sa tuš kabinama, LCD televizore sa kablovskom televizijom i sistemom Video on demand, mini bar, sef, direktnu internet konekciju i klima uređaje, sa nezavisnom kontrolom svake sobe.

Najprestižniji apartman − Crystal Apartman, koji se nalazi na šestom, poslednjem spratu, sačinjen je od 3 prostorije: spavaće sobe sa bračnim krevetom, dnevnog boravka i odvojene kancelarije. Crystal Apartman predstavlja odgovor na najviše zahteve poslovnih putnika i hedonista, koji traže savršen spoj komfora i nesvakidašnjeg, inspirativnog stila uređenja hotelskog prostora.
Executive apartmani, kao i Crystal Apartman, imaju odvojene toalete i luksuzno uređena kupatila sa hidromasažnom kadom, LCD televizore sa kablovskom televizijom i sistemom Video on demand u dnevnom boravku i u spavaćoj sobi, direktnu internet konekciju, mini bar, sef, klima uređaje i balkone sa nezaboravnim pogledom na panoramu grada Beograda.

Jedinstveni u hotelskoj ponudi u celom regionu, Business apartmani predstavljaju odgovor na svakodnevne potrebe modernih poslovnih ljudi, koji žele nešto više. Business apartmani se sastoje od dve prostorije, luksuzno uređene spavaće sobe i savremeno opremljene kancelarije, koja može vršiti funkciju udobnog dnevnog boravka.

Free wireless internet obezbeđen je u svim javnim prostorima, a besplatna LAN internet konekcija obezbeđena je u svim sobama.

Restoran

U okviru hotela počeo je sa radom restoran, gde svakim danom od 18 - 22h možete uživati u spoju mediteranske i moderne francuske kuhinje.
U skladu sa potrebama hedonista, pažljivo odabran meni sadrži specijalitete za svačiji ukus. Počev od pršute, laganih španskih tortilja, preko pasta, brancina, bifteka, obrok možete ulepšati domaćim tortama i kolačima.

Dobro odabran spoj tradicionalnih namirnica, pripremljenih na savremen način, učiniće da i već dobro poznate obrok salate dobiju sasvim nov doživljaj.

Ukoliko želite da se relaksirate tokom vikenda u Crystal hotelu, možete birati između četiri originalna programa koji su u ponudi, kao što su romantični, antistres, filmska zvezda i sex and the city aranžman.

O atmosferi i usluzi govore podaci sa sajta booking.com, gde se Crystal nalazi među 5 najbolje ocenjenih hotela u Beogradu.

Berza

investicioni fondovi

kursna lista