Izdvajamo iz novog broja

Intervju

Feza Tan, predsednica Izvršnog odbora UniCredit Banke Srbija

Važno je igrati timski

UniCredit Banka je oduvek igrala timski, negovali smo kulturu zajedništva, bili podrška jedni drugima, ali sada, možda više nego ikada pre, taj timski duh nam je omogućio da obezbedimo kontinuitet poslovanja. Nakon potpisivanja ugovora sa Ministarstvom finansija i Narodnom bankom Srbije o državnoj garanciji za kreditiranje privrede, sa ciljem ublažavanja negativnih posledica pandemije virusa korona, počeli smo da odobravamo kredite za likvidnost i obrtna sredstva u okviru Programa ekonomskih mera Vlade Srbije.

Opširnije

Profit in English

-------------------------------------------------------------------------

Intervju

Ambasador

Nj. E. gospodin Jan Lundin, ambasador Švedske u Srbiji

Švedska je nordijska zemlja u Skandinaviji, u severnoj Evropi. Graniči se sa Norveškom na zapadu i Finskom na severoistoku. Na jugozapadu Eresundski most spaja Švedsku sa Danskom. Moreuz Skagerak nalazi se na jugozapadu, a Baltičko more i Botnijski zaliv su na istoku. Švedska ima relativno malo stanovnika i poznata je po velikim mirnim šumama i planinskoj divljini. Ona je po površini 5. zemlja u Evropi .

Glavni grad je Stokholm, koji je i najveći grad Švedske sa oko 1,5 miliona stanovnika. Drugi veći gradovi su Geteborg, Malme, Upsala, Linčeping, Vesteros, Erebru, Norćeping, Helsingborg i Jenčeping.

Edukacija

Šta nam donose – odnose izazovna vremena

Za svakog slobodnomislećeg i razumnog čoveka, velika kriza (kao što je ova pandemija) samo je okidač za razgradnju društvenog poretka u kojem društvo kompletan svoj fokus usmerava na materijalne vrednosti i potpuno zanemaruje sve druge aspekte. Okrenimo se oko sebe, kada padnu maske ostaje samo ljuštura satkana od egoizma, pohlepe, hedonizma, okrutnosti, primitivizma i nerazumno velikog samopouzdanja bez realne argumentacije.

Opširnije

Ekskluzivno

Medijsko istraživanje oglašavanja bankarskog sektora

Prva virtuelna prodavnica na teritoriji Srbije otvorila je danas svoja digitalna vrata. Inovativno personalizovano iskustvo kupovine omogućava korisnicima da u realnom vremenu zavire u prodavnicu putem svojih računara i mobilnih telefona i da, kroz live interakciju sa savetnikom dobiju detaljniji prikaz željenog uređaja ili usluge, postave dodatna pitanja i obave onlajn kupovinu.

Opširnije

Giganti

Brajan Česki

Brajan Džozef Česki (rođen 29. avgusta 1981. godine) američki je milijarder, preduzetnik u tehnološkoj industriji i suosnivač platforme za smeštaj Airbnb koja spaja domaćine i goste. Česki je generalni direktor kompanije i našao se na listi „100 najuticajnijih ljudi 2015. godine“ časopisa Time.

Opširnije

Lifestyle

Huawei Watch GT 2e

O važnosti fizičke aktivnosti slušamo i čitamo gotovo svakodnevno. Bez obzira da li više volite da vežbate kod kuće ili prošetate napolju, važno je da kontinuirano pratite svoje rezultate kako biste znali da li je potrebno da pravite promene u svojoj rutini vežbanja. Uz Huawei Watch GT 2e, novi pametni sat kompanije Huawei koji nudi praćenje 100 različitih sportskih programa, možete pronaći režime koji vam najviše odgovaraju i posvetiti se zdravijem životnom stilu.

Opširnije

Vesti

Anketa

Koja je Vaša omiljena rubrika?

map!

Grad: Ulica: Broj:

Berza

kursna lista