selected_from_new!

Intervju

Svetoslav Atanasov, generalni direktor Coca-Cola HBC Srbija i Crna Gora

Naših prvih 25 godina obeleženo rastom i održivim poslovanjem

Coca-Cola HBC Srbija u svim svojim punionicama koristi 100% električne energije proizvedene iz obnovljivih izvora. Već nekoliko godina implementiramo projekat „zelene flote“, koristeći tečni naftni gas za našu flotu automobila. Menjamo i rashladnu opremu, i na taj način dajemo doprinos smanjenju emisija CO2.

Opširnije

Edukacija

Mapei

Edukacija

Galenika

Profit in English

-------------------------------------------------------------------------

Info rubrika

Leto po meri svih - Gorski Hotel & Spa

Iako obećanja da je nešto po meri svih ili većine često deluju nestvarno, mi smo se uverili da je Gorski Hotel & Spa mesto na kom leti može da se nađe idealan tip odmora za svaku grupu i najrazličitije senzibilitete.
Na raspolaganju vam je pregršt sadržaja među kojima su vožnja kvadovima ili časovi jahanja u prirodi koji su postali gotovo neizostavan deo boravka na Kopaoniku svakoga ko je u potrazi za uzbuđenjem. Paketi hotela Gorski osim časova jahanja i kvad avantura obezbeđuju i korišćenje zabavnih sadržaja Avantura parka koji uključuju bob na šinama i vožnju žičarom do Pančićevog vrha. Ako vam je srce već zakucalo brže onda je ovo vaša doza idealnog letnjeg odmora na planini.

Opširnije

HONOR debituje sa potpuno novom „AI za sve situacije“ strategijom na MWC 2024

Globalni tehnološki brend HONOR je otkrio svoju novu strategiju za sve situacije predstavljanjem AI-pojačanog iskustva koje omogućava saradnju između više operativnih sistema, kao i AI sa fokusom na ljudske namere, zajedno sa nizom pametnih uređaja u saradnji sa globalnim partnerima. Tokom svog uvodnog izlaganja, HONOR nije samo najavio globalno lansiranje HONOR Magic6 Pro, već i svoj najnoviji AIPC, HONOR MagicBook Pro 16, koji su opremljeni sa HONOR AI na nivou platforme za bolje iskustvo okrenuto ka čoveku.

Opširnije

Edukacija

P&G nastavlja da podržava ugrožene zajednice u Srbiji

Beograd, 30 maj, 2023. – Procter & Gamble, kompanija koja obuhvata Ariel, Fairy, Lenor, Pantene, Always i druge vodeće brendove, produžila je partnerstvo sa lokalnim nevladinim organizacijama koje se bave podrškom ugroženim porodicama i zajednicama u Srbiji. U saradnji sa fondacijom Divac i udruženjem Prijatelji dece Srbije, kompanija je u prethodne dve godine donirala preko 200.000 esencijalnih proizvoda za zdravlje i higijenu, kako bi pomogla onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Opširnije

Pričali smo o...

Jasna Uzelac Braunović, direktorka Direkcije komunikacija Erste Banke

Najjednostavnije rečeno, korporativne komunikacije su krovni pojam koji obuhvata odnose sa svim ciljnim javnostima, uključujući i pomenutu eksternu komunikaciju ili odnose sa medijima i internu komunikaciju ka zaposlenima, ali i odnose sa institucijama i organizacijama civilnog društva, kao i odnose sa klijentima.

Opširnije

Giganti

Emil Berliner

Emil Berliner (20. 5. 1851 – 3. 8. 1929. godine), bio je nemačko-američki pronalazač. Najpoznatiji je po tome što je izumeo vertikalno sečenu ravnu ploču – disk (poznatiju pod nazivom „gramofonska ploča“) koja se koristi sa fonografom.

Opširnije

Lifestyle

Razmišljanje na ThinQ način

Ljubitelji naučne fantastike se uglavnom dele u dva tabora – one koji više vole Star Wars i one koji preferiraju Star Trek. Raznolike verzije ovih svemirskih avantura postoje decenijama, broje milione poklonika svih generacija i predstavljene su u različitim formatima – filmovima, serijama, igricama, knjigama i stripovima. Osnovna razlika između dve franšize je u elementu fantazije.

Opširnije

news_label!

poll_headline!

Koja je Vaša omiljena rubrika?

map!

Grad: Ulica: Broj:

berza_title!

kursna_title!